Jane Haridat

Jane Haridat: Heling seksuele energie bij alleengeboren tweelingen

Spiritueel leraar en expert in sacred sexuality Jane Haridat zegt dat het ultieme doel van seksualiteit zelfliefde, zelfacceptatie en zelferkenning is. Thema’s die juist voor alleengeboren tweelingen en meerlingen (AT) grote issues kunnen zijn. Haar AT-klanten kampen vooral met eenzaamheid, ontreddering, onveiligheid, schuldgevoel en het niet hier willen zijn.

Mannen onderscheiden zich hierin van vrouwen. Jane werkt vooral via het 1e chakra om zelfafwijzing van het vrouw-zijn of man-zijn, bindingsangst en het niet meer willen vrijen te helen. Deze issues kunnen ook voortkomen uit de voorouderlijn. Aan het eind van het interview geeft Jane tips voor het (weer) laten stromen van je seksuele energie.

Voor meer informatie over Jane en haar werk kan je kijken op https://www.janeharidat.com/

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, leven en werken zonder je tweelinghelft’.

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?