Media

10.07.2024 Publicatie in blad Margriet

Op de originele afbeelding heb ik mijn eigen foto en naam geplakt

Het weekblad Margriet publiceerde mijn verhaal over mijn zus Bonnie. Zij overleed op dezelfde dag dat ik 55 werd, nu 10 jaar geleden. Sindsdien is 12 juli een extra speciale dag.

21.06.2024 Artikel op Business Women Nederland

Business Women Nederland publiceerde mijn artikel over voorouderheling. Ga naar het artikel.

21.04.2024 Artikel op Business Women Nederland

Business Women Nederland publiceerde mijn artikel over vergeving. Iets wat voor veel alleengeboren tweelingen een belangrijk item is. Ga naar het artikel.

10.09.2023 Interview Wendy Online

De hoofdredacteur van Wendy (van Dijk) vindt ook dat er meer aandacht mag komen voor alleengeboren tweelingen en meerlingen. Zij interviewde me over mijn eigen ervaringen en boek. Lees hier het artikel.

24.09.2022 Boekreview Jacqueline van den Bergh

“1 op de 10 zwangerschappen begint als een twee- of meerling. Deze zin lijkt ogenschijnlijk simpel, totdat je beseft wat de betekenis ervan is. Ze beginnen zo maar eindigen dus niet zo. Prenataal trauma ofwel een drama in de moederschoot (wat toevallig ook een boek is). Wat voor effect heeft dit op degene die achterblijft? Joyce Beckker schreef hierover in het boek “Life without Grace”. Lees de complete boekreview op deze pagina.

16.09.2022 Interview en fotoshoot NS

Op de Facebookpagina van NS is een mooi interview met bijbehorende fotoshoot gepubliceerd over Rejoyce Xpress. Dit is de methode waarmee je als alleengeboren tweeling of meerling innerlijke treinreizen kunt maken om je onderdrukte emoties te helen. Klik hier voor de publicatie.

18.04.2022 Boekrecensie op RTV NOF

In het kader van de Boekenweek is deze recensie van Gerhild van Rooij geplaatst op de site van RTV NOF. Als inleiding schrijft ze: “Het thema ‘Eerste Liefde’ van Boekenweek 2022 is indrukwekkend verwoord in het eind 2021 gepresenteerde boek en werkboek van auteur, trainer, uitgever en tweelinghelft Joyce Beckker. Haar doordringende herinnering: “Voor mijn embryonale ogen stierf de fysieke vorm van mijn zus. Mijn eerste grote liefde was verdwenen”, heeft ze omgezet in verhalen en helende oefeningen.Bekijk hier de complete recensie.

25.02.2022 Interview op MiskraamVerwerken.nl

Op het online platform MiskraamVerwerken.nl is het interview ‘Alleengeboren tweelingen’ verschenen waarin ik o.a. vertel dat een vrouw een miskraam kan hebben terwijl ze toch zwanger blijft. Als deze miskraam niet wordt onderkend, kan dit verregaande gevolgen hebben voor AT’ers. Lees hier het interview.

15.12.2021 Artikel Paravisie Magazine

Vandaag is mijn artikel ‘Alleengeboren tweelingen; géén kosmische fout’ verschenen. Ik ga ook in op de kansen en valkuilen die ik als AT’er ben tegengekomen. Je kunt het artikel hier digitaal lezen.

12.11.2021 Artikel op MiskraamVerwerken.nl

Vandaag is mijn artikel verschenen over het verband tussen mijn miskramen als AT’er. Je kunt het hier lezen.

02.10.2021 Podcast interview door Modita van Zummeren

In deze waardevolle podcast bevraagt Modita mij over mijn leven zonder mijn ongeboren tweelingzus Grace. Het is een diepgaand gesprek geworden. Beluister het hier.

01.10.2021 Geïmproviseerd bosinterviewtje door Jane Haridat

In dit door Jane Haridat spontaan opgenomen interviewtje vertel ik over mijn grootste uitdagingen als AT’er. En natuurlijk over mijn boek ‘Life without Grace’ wat ik toen nog aan het schrijven was. Inmiddels is het boek te koop, kijk hier voor meer informatie.

29.09.2021 Podcast interview door Bianca Groenewegen

Bianca bevraagt mij over de 5-daagse video interviewreeks met en over alleengeboren tweelingen die start op 30 september. Ook hebben we het over mijn boek ‘Life without Grace’, mijn eigen levensverhaal en algemene uitdagingen voor AT’ers. Het gesprek start op 1.30 minuut.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?