Media

Aankondiging artikel Paravisie

Op 16 december (januari-uitgave) verschijnt in Paravisie Magazine mijn artikel over kansen en valkuilen van alleengeboren tweelingen. Een mooie timing, want op 21 december is het Womb Twin Day.

12.11.2021 Artikel op MiskraamVerwerken.nl

Vandaag is mijn artikel verschenen over het verband tussen mijn miskramen als AT’er. Je kunt het lezen op https://www.miskraamverwerken.nl/miskraam-bij-de-alleengeboren-tweeling-of-meerling

02.10.2021 Podcast interview door Modita van Zummeren

In deze waardevolle podcast bevraagt Modita mij over mijn leven zonder mijn ongeboren tweelingzus Grace. Het is een diepgaand gesprek geworden. Beluister het op https://www.podbean.com/media/share/pb-vwhce-10bc4eb

01.10.2021 Geïmproviseerd bosinterviewtje door Jane Haridat

In dit door Jane Haridat spontaan opgenomen interviewtje vertel ik over mijn grootste uitdagingen als AT’er. En natuurlijk over mijn boek ‘Life without Grace’ wat ik toen nog aan het schrijven was. Inmiddels is het boek te koop, kijk hier voor meer informatie.

29.09.2021 Podcast interview door Bianca Groenewegen

Bianca bevraagt mij over de 5-daagse video interviewreeks met en over alleengeboren tweelingen die start op 30 september. Ook hebben we het over mijn boek ‘Life without Grace’, mijn eigen levensverhaal en algemene uitdagingen voor AT’ers. Het gesprek start op 1.30 minuut.