Joyce

Joyce bij het speciaal voor alleengeboren tweelingen gemaakte kunstwerk van Miriam Trienen. Foto: Caroline Slotboom

Mijn naam is Joyce Beckker (1959) en ik ben als alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogstrauma zat. Ook dit (voor)ouderlijk leed heb ik lange tijd met me meegedragen.

Ik heb in mijn leven vele verliezen ervaren. Zowel op privé- als op werkvlak. Steeds triggerde dit een diepe leegte in mezelf die ik maar niet kon duiden. Totdat ik als vereenzaamde jonge moeder het pad van bewustzijn koos. Mijn persoonlijke groei ging vanaf dat moment ‘als een trein’. Ook werd ik me ervan bewust dat ik niet alleen was in de baarmoeder. Vele stukken vielen op hun plek waardoor mijn leven zin kreeg en ik vanuit mijn hart ging leven en werken.

Als alleengeboren tweeling weet ik bij uitstek hoe zwaar en uitdagend het leven kan zijn zolang je dit baarmoederlijk trauma niet erkent. En ik weet ook hoe vervullend het leven wordt zodra je dit omarmt. Samen met mijn ongeboren tweelingzus Grace schreef ik daarom het boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’, dat inmiddels vele lezers heeft geïnspireerd dit stuk te helen.

Daar blijft het niet bij. Om alleengeboren tweelingen/meerlingen verder te helpen met het verwerken van onderdrukte pijn, zet ik mijn eigen ontwikkelde hulpmethode Rejoyce Xpress® in dat werkt met speelse, innerlijke treinreizen. Zowel in de vorm van coaching, een cursus, een zielsreis tot aan een opleiding voor coaches en therapeuten toe. De methode helpt je je boosheid, verdriet en schuldgevoel in sneltreinvaart te helen. Het is mijn wens dat dit jou stevig op je persoonlijke spoor naar innerlijke vrijheid zet!

Gratis kennismaken met mijn methode?

Vraag dan meteen even de ‘Back-on-track-verklaring’ aan. Door het invullen hiervan krijg jij in één oogopslag je oud zeer helder. Als je ‘m vervolgens naar mij mailt, ontvang je bovendien mijn persoonlijk advies. Dit is je eerste stap naar bewustzijn en heling.

Onze ongeboren tweelinghelft(en) wil(len) niets liever dan dat jij volop leeft! Het is aan jou…

Een hartegroet van Joyce (en Grace)

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?