Joyce

Joyce bij het speciaal voor alleengeboren tweelingen gemaakte kunstwerk van Miriam Trienen. Foto: Caroline Slotboom

Een poosje terug stelde ik mezelf de vraag: Ben ik een ondernemer die boeken schrijft of ben ik een auteur die ondernemend is? Wat werd (en word) ik blij van dat laatste. Ja, daarvoor ben ik in de wieg gelegd: om een breed scala aan levenservaringen op te doen en deze in verhaalvorm te delen met anderen. En mensen vervolgens te begeleiden in hun eigen proces.

Als alleengeboren tweeling weet ik bij uitstek hoe zwaar en uitdagend het leven kan zijn zolang je dit baarmoederlijk trauma niet erkent. En ik weet ook hoe vervullend het leven wordt zodra je dit omarmt. Samen met mijn ongeboren tweelingzus Grace schreef ik daarom het boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’.

Mijn schrijverspen hang ik voorlopig nog niet aan de wilgen omdat een nieuw boek zich alweer aandient. Het wordt een mooi vervolg op dit boek. Maar voor nu wijd ik me volledig aan het inspireren en helen van anderen die ‘alleengeboren twee- of meerling’ in hun zielsplan hebben opgenomen. En daar geniet ik met volle teugen van…

Om alleengeboren tweelingen/meerlingen verder te helpen met het verwerken van onderdrukte pijn heb ik de gloednieuwe online cursus ‘Back on Track’ ontwikkeld. Deze helpt je je boosheid, verdriet en schuldgevoel te helen. Het is mijn wens dat dit jou stevig zet op je spoor naar innerlijke vrijheid!

Een hartegroet van Joyce (en Grace)

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?