Zielsreis ‘Een reünie met je ongeboren tweelinghelft’

Deze week met grote verjaardagskorting, kijk hier

  • “Waarom ben je weggegaan?”
  • “Hoe kan ik gelukkig zijn zonder je?”
  • “Ben je nog steeds bij me?”

Dit zijn veel voorkomende vragen van alleengeboren tweelingen/meerlingen aan hun verloren helft(en). Logisch, want we willen begrijpen wat de zin was van het baarmoederlijke afscheid. En we willen weten hoe we alleen verder kunnen.

Gedurende jaren heb ik mensen in mijn praktijk begeleid om helderheid te krijgen over deze vraagstukken. Waarbij ze tijdens een zielsreis connectie konden leggen met de verloren tweeling/meerlinghelft(en). In vrijwel alle gevallen veranderde dit hun leven ten goede. Ze kregen vrede met hun verlies en wisten wat hen te doen stond. Eindelijk kregen innerlijke rust.

Met het uitbrengen van mijn boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’ bied ik nu een vernieuwde vorm aan van deze zielsreis. Namelijk als mooie audio opname incl. geluidseffecten, engelenmuziek, video-instructie en werkblad. Deze reünie met je ongeboren tweelinghelft(en) kun je nu niet eenmaal, maar zelfs een jaarlang onbeperkt maken. Zo vaak als dat jij wilt!

Op het ‘Tussenstation’ ontmoet je je ongeboren zus(sen) en/of broer(s) voor een mooi samenzijn. Je kunt ze alles vragen. Ze staan klaar om jou liefdevol te ontvangen en bij te staan. En om je met waardevolle adviezen weer te laten terugkeren. Vanaf dan voel je je niet meer zo alleen en weet je wat je te doen staat.

Deze zielsreis heb ik eerder in een andere vorm aangeboden voor € 97,00. Maar ik weet dat onze ongeboren zus(sen) en broer(s) ons juist in deze uitdagende tijden willen bijstaan. Daarom verlaag ik tijdelijk de prijs naar slechts € 47,00 incl. btw voor een jaarlang onbeperkt reizen. Een hele mooie kans lijkt me. Interesse? Koop meteen je ticket en ontmoet je ongeboren tweelingheft(en) al heel snel!

BONUS: Ontvang tijdelijk een innerlijke treinreis naar je moeders baarmoeder t.w.v. 27 euro nu GRATIS om te ervaren wat zich daar heeft afgespeeld. Dit kan heel verhelderend voor je zijn!

Meer klantervaringen

Je ongeboren tweelinghelft wil dat jij je volle potentieel leeft!

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?