Zielsreis Een reünie met je ongeboren tweelinghelft voor alleengeboren tweelingen

  • “Waarom ben je weggegaan?”
  • “Hoe kan ik gelukkig zijn zonder je?”
  • “Ben je nog steeds bij me?”

Dit zijn veel voorkomende vragen van alleengeboren tweelingen/meerlingen aan hun ongeboren zus(sen) en/of broer(s). Logisch, want we willen begrijpen wat de zin was van het baarmoederlijke afscheid. En we willen weten hoe we alleen verder kunnen.

Gedurende enkele jaren heb ik mensen in mijn praktijk begeleid om helderheid te krijgen over deze vraagstukken. Waarbij ze op zintuiglijk niveau connectie konden leggen met de verloren tweeling/meerlinghelft(en). In veel gevallen veranderde dit hun leven ten goede. Mijn klanten kregen vrede met hun verlies en wisten wat hen te doen stond. Het gaf ze innerlijke rust.

Met het uitbrengen van mijn boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’ bied ik nu een vernieuwde vorm aan van deze zielsreis. Namelijk in audiovorm onder de naam ‘Een reünie met je ongeboren tweelinghelft’ zodat jij ‘m zelfstandig kan doen. Zo vaak als dat jij wilt. In deze begeleide sessie breng ik je naar het Tussenstation, een kosmische ontmoetingsplek met de ongeziene wereld.

Je ontmoet hier je ongeboren zus(sen) en/of broer(s) voor een mooi samenzijn. Je kunt ze alles vragen. Ze staan klaar om jou liefdevol te ontvangen en bij te staan. En om je met waardevolle adviezen weer naar huis te laten terugkeren. Vanaf dan weet je beter wat je te doen staat. En voel je je niet meer zo alleen.

Deze zielsreis heb ik eerder in iets andere vorm aangeboden voor € 97,00 ex btw. Maar ik weet dat onze ongeboren zus(sen) en broer(s) ons juist in deze uitdagende tijden willen bijstaan. Daarom verlaag ik tijdelijk de prijs naar slechts € 47,00 incl. btw voor een jaarlang onbeperkt reizen. Een hele mooie kans lijkt me. Interesse? Koop meteen je ticket en ontmoet je ongeboren tweelingheft(en) al heel snel! En als bonus krijg je een tweede reis waarin je afreist naar jezelf in je moeders’ baarmoeder om te ervaren wat zich daar heeft afgespeeld. Dit kan heel verhelderend voor je zijn.

Klantervaringen

“Het duurde tot kerstavond (24/12) voordat ik deze reis aanvaardde. Enigszins sceptisch (dat bedoel ik niet negatief – eerder nuchter – ik had geen hoge verwachtingen om teleurstellingen te voorkomen). En wat bijzonder was het! Ik ontmoette mijn tweelingzusje Miranda – niet in fysieke vorm maar wel haar lichtvorm. Zo mooi! Ze “vertelde” me hoe het met haar ging, hoe we contact met elkaar kunnen maken en hoe ze van zich zal laten horen (zien in haar geval). Het is echt heel bizar dat ik al van kinds af aan vlinders teken en erdoor gefascineerd ben. Ze zei: telkens wanneer je een vlinder ziet, ben ik dicht bij jou… Kippenvel!!!

De volgende dag keek ik naar de film De Tweeling op Netflix – gebaseerd op het boek van Tessa de Loo. En ineens schoot het door me heen dat ik dat boek aan het lezen was in 1998 toen mijn toenmalige partner op sterven lag en ik wachtte in het ziekenhuis tot ik weer naar hem toe mocht. En tijdens die laatste dagen van afscheid wist ik precies wat ik moest zeggen om hem gerust te stellen. Later vroegen de arts en het verpleegkundig personeel of ik hier een opleiding in had gedaan en of dit mijn werk was… Dat was en is niet zo (al overweeg ik wel om bij een hospice te gaan werken). Ik wist gewoon hoe ik iemand naar het licht kon begeleiden omdat ik ook weet hoe het daar is en waarom we hier zijn en weer terug gaan. Nu pas, na al die jaren, begrijp ik dat het niet zomaar was dat ik dit boek toen las. Toen was zij dus ook dichtbij me… Je ziet hoe bijzonder en hoe mooi het is als er weer vele puzzelstukjes in elkaar passen. Ik dank je hartelijk voor deze mooie begeleidende reis die ik iedereen kan aanbevelen.

“Mijn broer vertelde te zijn vertrokken om mij te leren sterk te zijn. Ik weet nu dat ik altijd om zijn hulp kan vragen zodat ik het niet langer alleen hoef te doen. Ook hoef ik niet langer mezelf met anderen te vergelijken en kies ik voor mijn eigen weg met mijn eigen keuzes. Vanaf nu kies ik voor mezelf!”

“Ik ben er een van een drieling waarvan alleen ik geboren ben. Over hun vroege vertrek vertelden ze dat ze nog niet zo ver waren om een aards leven te hebben. Daarom mocht ik hun voorbeeld zijn. Ze vertelden dat ik het hier alleen maar naar mijn zin hoef te hebben. Dit voelt rustig en bevrijdend. Ik mag dus gewoon genieten van mijn leven!”

“Tijdens de reis ontmoette ik mijn broer en zus. Wat was ’t er licht met veel andere zielskinderen! Ik kreeg bevestiging op wat ik al wist en kan altijd contact met ze maken. Het was een verrijkende reis.”

“Ik moest altijd leven voor twee. Op het tussenstation ontmoette ik mijn zus. Ze is weggegaan zodat ze meer voor mij kon doen. Ik kwam erachter dat ze eigenlijk heel vaak bij me is en me helpt in mijn werk. Ik voel me nu gewoon goed”

“Zo leuk, ik kreeg van mijn zus waardevolle tips die ik nu toepas. Ook bracht ze me als verrassing naar mijn ongeboren zoon uit een van mijn miskramen. Ze zijn vaak samen. Het was echt een familiegebeuren, heel fijn.”

“Op het tussenstation kon ik gewoon vliegen. We gingen door een rozenboog waarna ik mijn zus en broer ontmoette. Het was erg fijn. Ze zeiden niet geboren te zijn omdat ze er nog niet aan toe waren en dat ik hun voorbeeld was. Bij een soort bieb wees een man op leeftijd mij op een boek waar mijn naam op stond. Hij wilde me vertrouwen geven aan de slag te gaan met mijn boek. Ik weet nu dat ik niet langer voor 2-en of 3-en hoef te leven. Ik mag gewoon mijn eigen ruimte innemen en genieten van het leven.”

“Ik had mijn hele leven al last van boosheid wat ik op anderen reflecteerde. Ook voelde ik me schuldig dat ik mijn broer niet kon redden omdat ikzelf te veel plek had ingenomen in de baarmoeder. Maar op het tussenstation zei hij dat hij alleen maar was meegekomen omdat ik zo bang was om te incarneren. Daarna kon hij weer gaan. Hij beloofde dat ik altijd contact met hem kon opnemen zodat we weer verenigd zijn, precies waar ik zo naar snakte. Ik ben aan de slag gegaan met mijn boosheid en verlaat niet meer zo snel anderen uit angst dat ze mij eerst verlaten.”

“Ik ben op het tussenstation geweest waar ik mijn 2 ongeboren zusjes ontmoette. Deze ontmoeting was heel speciaal en haalde alle verdriet, gemis en heimwee in 1 keer weg.”

“Ik was mijn ware verbinding met mijn tweelinghelft kwijt geraakt omdat het me herinnerde aan onze pijnlijke scheiding. Ik dacht dat zolang ik me maar schuldig voelde, die connectie met mijn zus overeind bleef. Maar tijdens de reis maakte ik een nieuwe verbinding met haar die alleen maar bestaat uit pure lichtheid en liefde. Zo blij mee…”

“Ik was op een hele mooie plek waar ik heel ver kon zien. Overal om me heen waren prachtige bloemen, zingende vogels en dwarrelende vlinders. Ik herkende mijn broer direct in het licht. Hij vroeg mij mijn weerstand tegen minder bewuste mensen los te laten en juist meer om te gaan met gelijkgestemden. En om meer te mediteren om mijn energie op te hogen. We hebben geen afscheid genomen omdat hij er altijd is. Ik voel me opgelucht en gelukkig.”

“Mijn zus was er direct al, ze voelde heel warm en vertrouwd en had haar arm om me heen voor een knuffel. Ze zei dat ze was weggegaan omdat het leven op aarde op dat moment te zwaar zou zijn. Maar ze wil graag terugkomen als mijn achterkleindochter. Het was een fijne reünie. Bij mijn vertrek straalde ze mijn handen in zodat ik nog beter kan masseren in mijn praktijk. Ik weet nu dat ik niet alleen ben en dat ik meer zelfliefde en levensvreugde mag toelaten.”

“Ik zag niemand, maar voelde de aanwezigheid van een lief meisje. Ze zei mijn zus te zijn maar dat dit niet uitmaakte omdat we bij elkaar horen en tegelijk onze eigen persoon zijn. Ze was nog niet klaar voor het aardse leven maar wilde dat ik dit wel ging ervaren. Er waren nog meer zielen aanwezig. Ze zwaaiden me allemaal uit. Heel ontroerend. Ze zeiden dat ik een van hen was en altijd mocht terugkomen. Ik kan mijn jaloezie op aardse happy families nu loslaten want mijn zielsfamilie en zusje zien mij voor wie ik echt ben.”

“Een prachtige reis met veel inzichten en een mooie ontmoeting met mijn broer. Wat bijzonder dat mijn overleden vader erbij was als mijn gids. En ik kreeg een schelp als voorwerp die ik (niet toevallig) enige tijd geleden in het echt al heb beschilderd en een mooi plekje had gegeven in mijn werkkamer. Daar moest ik erg om lachen. Ik ga dit nu rustig laten bezinken en even nagenieten van al dit moois en liefdevols.”

“Ik heb een wonderbaarlijke sessie ondergaan! Ik ben er helemaal in de wolken van. Als hooggevoelig persoon kwam ik dankzij haar procedure heel snel in contact met mijn broer. Ik heb met hem heel belangrijke dingen kunnen bespreken en heb zijn mening gekregen op verschillende vragen die ik had. De reünie met hem was heel warm en liefdevol. Ik voel me nu gesteund, gelukkig en opgelucht. Ik weet nu waar ik echt heen wil en wat ik los wil laten. Joyce heeft een magnifiek systeem ontwikkeld om in connectie te komen met je ongeboren tweelinghelft. Het was een heel mooie ervaring!”

“Ik had het gevoel te leven voor twee, dat was een last op mijn schouders. Tijdens de sessie ontmoette ik mijn tweelingzus. Ze had geen lichaam maar kon zich overal verplaatsen. Ze heeft er zelf voor gekozen terug te gaan om mij te helpen met mijn muziek. Zij is mijn inspiratie. Nu begrijp ik het; mijn muziek ontstaat vanuit verbondenheid met haar, we musiceren samen. Ik voel me hierdoor blij, tevreden en dankbaar. Ik voel me gewoon goed.”

Op het Tussenstation heb ik kennisgemaakt met mijn tweelingbroertje en -zusje. Het voelde heel fijn om die energie te ervaren en te weten dat het een fijne lichte plek is waar alle zielenkinderen goed voor elkaar zorgen. De grote verrassing van de sessie was dat ik hernieuwd heb kennisgemaakt met mijn gids. Ik weet nu dat ook hij altijd bij me is om wijze raad te geven.”

“Het was een prachtige, verhelderende en ontroerende reis. Ik voel me nu nog meer met mijn zus en broers verbonden, vooral door onze gezamenlijke missie. Mijn rol hier op aarde is nog duidelijker geworden en dat ik nooit alleen was, klopte als een bus. Samen zijn we een sterrenteam.”

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?