Een reünie met je ongeboren tweelinghelft

  • “Waarom ben je weggegaan?”
  • “Hoe kan ik gelukkig zijn zonder je?”
  • “Ben je nog steeds bij me?”

Dit zijn veel voorkomende vragen van alleengeboren tweelingen/meerlingen aan hun ongeboren zus(sen) en/of broer(s). Logisch, want we willen begrijpen wat de zin was van het baarmoederlijke afscheid. En we willen weten hoe we alleen verder kunnen.

Gedurende enkele jaren heb ik mensen in mijn praktijk begeleid om helderheid te krijgen over deze vraagstukken. Waarbij ze op zintuiglijk niveau connectie konden leggen met de verloren tweeling/meerlinghelft(en). In veel gevallen veranderde dit hun leven ten goede. Mijn klanten kregen vrede met hun verlies en wisten wat hen te doen stond. Het gaf ze innerlijke rust.

Met het uitbrengen van mijn boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’ bied ik nu een vernieuwde vorm aan van deze zielsreis. Namelijk in audiovorm onder de naam ‘Een reünie met je ongeboren tweelinghelft’ zodat jij ‘m zelfstandig kan doen. Zo vaak als dat jij wilt. In deze begeleide sessie breng ik je naar het Tussenstation, een kosmische ontmoetingsplek met de ongeziene wereld.

Je ontmoet hier je ongeboren zus(sen) en/of broer(s) voor een mooi samenzijn. Je kunt ze alles vragen. Ze staan klaar om jou liefdevol te ontvangen en bij te staan. En om je met waardevolle adviezen weer naar huis te laten terugkeren. Vanaf dan weet je beter wat je te doen staat. En voel je je niet meer zo alleen.

Deze zielsreis heb ik eerder in iets andere vorm aangeboden voor € 97,00 ex btw. Maar ik weet dat onze ongeboren zus(sen) en broer(s) ons juist in deze uitdagende tijden willen bijstaan. Daarom verlaag ik tijdelijk de prijs naar slechts € 27,00 incl. btw voor een jaarlang onbeperkt reizen. Een hele mooie kans lijkt me. Interesse? Koop meteen je ticket en ontmoet je ongeboren tweelingheft(en) al heel snel!

Klantervaringen

“Mijn broer vertelde te zijn vertrokken om mij te leren sterk te zijn. Ik weet nu dat ik altijd om zijn hulp kan vragen zodat ik het niet langer alleen hoef te doen. Ook hoef ik niet langer mezelf met anderen te vergelijken en kies ik voor mijn eigen weg met mijn eigen keuzes. Vanaf nu kies ik voor mezelf!”

“Tijdens de reis ontmoette ik mijn broer en zus. Wat was ’t er licht met veel andere zielskinderen! Ik kreeg bevestiging op wat ik al wist en kan altijd contact met ze maken. Het was een verrijkende reis.”

“Ik moest altijd leven voor twee. Het is een gevoel van binnen dat er een last op je schouders ligt. Op het tussenstation ontmoette ik mijn zus. Ze is weggegaan zodat ze meer voor mij kon doen. Ik kwam erachter dat ze eigenlijk heel vaak bij me is en me helpt in mijn werk. Ik voel me nu gewoon goed en ben heel tevreden”

“Zo leuk, ik kreeg van mijn zus waardevolle tips die ik nu toepas. Ook bracht ze me als verrassing naar mijn ongeboren zoon uit een van mijn miskramen. Ze zijn vaak samen. Het was echt een familiegebeuren, heel fijn.”

“Op het tussenstation kon ik gewoon vliegen. We gingen door een rozenboog waarna ik mijn zus en broer ontmoette. Het was erg fijn. Ze zeiden niet geboren te zijn omdat ze er nog niet aan toe waren en dat ik hun voorbeeld was. Bij een soort bieb wees een man op leeftijd mij op een boek waar mijn naam op stond. Hij wilde me vertrouwen geven aan de slag te gaan met mijn boek. Ik weet nu dat ik niet langer voor 2-en of 3-en hoef te leven. Ik mag gewoon mijn eigen ruimte innemen en genieten van het leven.”

“Ik had mijn hele leven al last van boosheid wat ik op anderen reflecteerde. Ook voelde ik me schuldig dat ik mijn broer niet kon redden omdat ikzelf te veel plek had ingenomen in de baarmoeder. Maar op het tussenstation zei hij dat hij alleen maar was meegekomen omdat ik zo bang was om te incarneren. Daarna kon hij weer gaan. Hij beloofde dat ik altijd contact met hem kon opnemen zodat we weer verenigd zijn, precies waar ik zo naar snakte. Ik ben aan de slag gegaan met mijn boosheid en verlaat niet meer zo snel anderen uit angst dat ze mij eerst verlaten.”

“Ik ben op het tussenstation geweest waar ik mijn 2 ongeboren zusjes ontmoette. Deze ontmoeting was heel speciaal en haalde alle verdriet, gemis en heimwee in 1 keer weg.”

“Ik was mijn ware verbinding met mijn tweelinghelft kwijt geraakt omdat het me herinnerde aan onze pijnlijke scheiding. Ik dacht dat zolang ik me maar schuldig voelde, die connectie met mijn zus overeind bleef. Maar tijdens de reis maakte ik een nieuwe verbinding met haar die alleen maar bestaat uit pure lichtheid en liefde. Zo blij mee…”

“Ik was op een hele mooie plek waar ik heel ver kon zien. Overal om me heen waren prachtige bloemen, zingende vogels en dwarrelende vlinders. Ik herkende mijn broer direct in het licht. Hij vroeg mij mijn weerstand tegen minder bewuste mensen los te laten en juist meer om te gaan met gelijkgestemden. En om meer te mediteren om mijn energie op te hogen. We hebben geen afscheid genomen omdat hij er altijd is. Ik voel me opgelucht en gelukkig.”

“Mijn zus was er direct al, ze voelde heel warm en vertrouwd en had haar arm om me heen voor een knuffel. Ze zei dat ze was weggegaan omdat het leven op aarde op dat moment te zwaar zou zijn. Maar ze wil graag terugkomen als mijn achterkleindochter. Het was een fijne reünie. Bij mijn vertrek straalde ze mijn handen in zodat ik nog beter kan masseren in mijn praktijk. Ik weet nu dat ik niet alleen ben en dat ik meer zelfliefde en levensvreugde mag toelaten.”

“Ik zag niemand, maar voelde de aanwezigheid van een lief meisje. Ze zei mijn zus te zijn maar dat dit niet uitmaakte omdat we bij elkaar horen en tegelijk onze eigen persoon zijn. Ze was nog niet klaar voor het aardse leven maar wilde dat ik dit wel ging ervaren. Er waren nog meer zielen aanwezig. Ze zwaaiden me allemaal uit. Heel ontroerend. Ze zeiden dat ik een van hen was en altijd mocht terugkomen. Ik kan mijn jaloezie op aardse happy families nu loslaten want mijn zielsfamilie en zusje zien mij voor wie ik echt ben.”

“Een prachtige reis met veel inzichten en een mooie ontmoeting met mijn broer. Wat bijzonder dat mijn overleden vader erbij was als mijn gids. En ik kreeg een schelp als voorwerp die ik (niet toevallig) enige tijd geleden in het echt al heb beschilderd en een mooi plekje had gegeven in mijn werkkamer. Daar moest ik erg om lachen. Ik ga dit nu rustig laten bezinken en even nagenieten van al dit moois en liefdevols.”

Nu sterk in prijs verlaagd