Coachtraject Back on Track voor alleengeboren tweelingen

Rejoyce Xpress

Heling pijnstukken in sneltreinvaart

Heb jij, net als zoveel andere (hoog)sensitieve alleengeboren tweelingen/meerlingen, last van eenzaamheid, verlatingsangst of angst voor afwijzing? Ben je er klaar mee het gevoel te hebben dat je er helemaal alleen voor staat en voor twee (of meer) moet leven?

Verlang je naar innerlijke vrijheid waarbij jij bepaalt hoe jij je leven inricht zonder je daar schuldig over te voelen? Dan is het traject ‘Back on Track’ wellicht een goede manier om te leren leven en werken vanuit ontspanning en passie.

Velen van ons hebben last van oud zeer, vaak omdat we vroeger onze gevoelens niet konden of mochten uiten. Maar nu klopt deze weer bij je aan, onder meer in de vorm van boosheid, verdriet en schuldgevoel. Net als kleine kinderen verlangen ze van je dat je ze ziet, hoort en erkent.

Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de ketenen van het verleden definitief van je afschudt. Doe je dit niet, dan blijft het verleden een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst.

Rejoyce Xpress is een speelse en effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf in sneltreinvaart te bevrijden van oud zeer, zodat jij voortaan zelf de koers van je leven bepaalt.

Het is tijd voor heling

Om je hierbij te helpen heb ik het waardevolle traject ‘Back on track’ ontwikkeld. Dit bevat drie intensieve, maar ook speelse 1:1 sessies (bij mij in de praktijk of via Zoom) van elk 1,5 – 2 uur waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress methode.

Dit zijn innerlijke treinreizen waarin je snel oude blokkades opspoort en heelt. Zodat jij niet langer onbewust trekt aan de noodrem van je leven.

Je ervaart dat jij er helemaal mag zijn, ook zonder je tweelinghelft(en). Dit heeft direct al positief effect op jezelf, je geliefden en je werkomgeving.

Het complete traject doorloop je in 4 – 6 weken.

Steeds meer mensen stappen in voor een traject. Dit zijn vooral ondernemende mensen en medewerkers uit de geestelijke hulpverlening, zorg, politiek, kinderwens en rouwverwerking.

Daarnaast is er een groeiend aantal mensen dat wil helen van trauma vanuit de familielijn en van hun baarmoederlijk afscheid van hun ongeboren tweelinghelft(en).

“Ik heb het als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en me nu vrijer voel.”

“Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel alleengeboren tweelingen/meerlingen onderdrukken hun boosheid naar hun ongeboren tweelinghelft(en) omdat ze niet geleerd hebben hiermee om te gaan. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid.

In het traject leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je tweelinghelft(en).

Foto: Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Ons (bewuste of onbewuste) verdriet om het gemis van onze tweelinghelft(en) konden we nauwelijks uiten. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee.

Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel die recht heeft op een gelukkig leven!

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, wie weet al in de baarmoeder door het verlies van je tweelinghelft(en). Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen.

Merk je dit ook in je leven en/of werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben als (niet erkende) alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik schreef erover in mijn boek ‘Life without Grace’.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving.

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed waar veel alleengeboren tweelingen en meerlingen mee kampen. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk vol zelfvertrouwen konden vervolgen.

Onlangs heb ik de methode een krachtige upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze kunt doen zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist.

Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die aan de oppervlakte komen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik je dit traject mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om je onderdrukte leed te laten gaan en vanuit innerlijke vrijheid je hart te volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Rejoyce Xpress Indische roots

Voor dit vernieuwende, transformerende traject investeer je voor de online versie € 347,00 ex btw (€ 419,87 incl. btw). Bij betaling in één keer krijg je € 20,00 korting. Je ontvangt de werkbladen in digitale vorm.

Voor de offline versie in mijn praktijkruimte in Zegge investeer je € 425,00 ex btw (€ 514,25 incl. btw). Bij betaling in één keer krijg je € 25,00 korting. Je ontvangt bij onze eerste sessie de werkbladen.

TIP: Vraag je werkgever of er budget is om dit traject te vergoeden.

Doorloop het traject gedurende een weekend in de prachtige ambiance van Hotel De Reiskoffer in het Brabantse dorpje Bosschenhoofd nabij Roosendaal en Breda Airport. De perfecte plek voor je innerlijke treinreizen. Je wordt door mij één op één begeleid met alle drie reizen.

Op zaterdagochtend maak je de eerste en na de lunch de tweede van de drie reizen. Hierna geniet je van een heerlijk driegangendiner en overnacht je in een mooie kamer.

Op zondagochtend, na een overvloedig ontbijt, maak je de derde reis. Na de lunch word je duidelijk wat je volgende stappen zijn in je leven en werk. Je ontvangt een legging met de Vrijheidskaarten gevolgd door een passie opstelling met edelsteenfoto’s.

Je keert einde middag huiswaarts met een Rejoyce Xpress tas gevuld met verrassingen.

Voor jouw VIP-traject investeer je € 850,00 ex btw (€ 1.028,50 incl. btw). Alle specificaties bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

TIP: Vraag je werkgever of er budget is om dit traject te vergoeden.

Bonus bij alle varianten: één uur reflectie-coaching via zoom t.w.v. 125 euro waarin we evalueren, jij me alles kunt vragen en ik je waardevolle tips meegeef.

Wil je onverhoopt toch stoppen met het traject, dan kun je dit uiterlijk in het eerste uur van onze eerste sessie aangeven (geldt voor de online en offline variant). Het reeds betaalde (termijn)bedrag krijg je binnen 14 dagen teruggestort.

Dit geeft jou hopelijk aan hoe erg ik in dit traject geloof en het haalt voor jou de twijfels weg als je een innerlijk ‘ja’ voelt.

De garantie- en annuleringsbepaling voor de VIP-variant bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek.

Meer klantervaringen

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?