Rejoyce Xpress

Coachtraject Back on Track voor alleengeboren tweelingen

Heb jij, net als zoveel andere (hoog)sensitieve alleengeboren tweelingen/meerlingen, last van eenzaamheid, verlatingsangst of angst voor afwijzing? Ben je er klaar mee het gevoel te hebben dat je er helemaal alleen voor staat en voor twee (of meer) moet leven? Verlang je naar innerlijke vrijheid waarbij jij bepaalt hoe jij je leven inricht zonder je daar schuldig over te voelen? Dan is het traject ‘Back on Track’ wellicht een goede manier om te leren leven en werken vanuit ontspanning en passie.

Velen van ons hebben last van oud zeer, vaak omdat we vroeger onze gevoelens niet konden of mochten uiten. Maar nu klopt deze weer bij je aan, onder meer in de vorm van boosheid, verdriet en schuldgevoel. Net als kleine kinderen verlangen ze van je dat je ze ziet, hoort en erkent. Het is tijd hier gehoor aan te geven zodat je de ketenen van het verleden definitief van je afschudt. Doe je dit niet, dan blijft het verleden een rol spelen in je heden en dus ook je toekomst.

Rejoyce Xpress is een speelse en effectieve hulpmethode om via innerlijke treinreizen jezelf te bevrijden van oud zeer, zodat jij voortaan zelf de koers van je leven bepaalt.

Het is tijd voor heling

Om je hierbij te helpen heb ik het waardevolle traject ‘Back on track’ ontwikkeld. Dit bevat drie intensieve, maar ook speelse, 1:1 sessies (bij mij in de praktijk of via Zoom) van elk 2 – 2,5 uur (inclusief korte pauze) waarin we gaan werken met de Rejoyce Xpress methode. Dit zijn innerlijke treinreizen waarin je snel oude blokkades opspoort en heelt. Zodat jij niet langer onbewust trekt aan de noodrem van je leven. Je ervaart dat jij er helemaal mag zijn, ook zonder je tweelinghelft(en). Dit heeft direct al positief effect op jezelf, je geliefden en je werkomgeving. Na de drie sessies volgt nog een online sessie van 1 uur waarin we evalueren, jij me alles kunt vragen en ik je waardevolle tips meegeef.

Steeds meer mensen stappen in voor een traject. Dit zijn vooral ondernemende mensen en medewerkers uit de geestelijke hulpverlening, zorg, politiek en kinderwens. Daarnaast is er een groeiend aantal mensen dat wil helen van trauma vanuit de familielijn en van hun baarmoederlijk afscheid van hun ongeboren tweelinghelft(en). Hun gemeenschappelijke factor is commitment aan hun heling. Ze zijn klaar voor (grote) transformaties, waardoor hun levens snel ten goede veranderen en ze veel meer vrijheid ervaren op velerlei gebied.

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

Foto: Mike Jurriën

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen meemaken. Dank je wel voor je mooie begeleiding.”

“Ik heb de boosheid, verdriet en schuldgevoelreis gemaakt wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en me nu vrijer voel. Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op hun plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed voor je is? Veel alleengeboren tweelingen of meerlingen onderdrukken hun boosheid naar hun ongeboren tweelinghelft(en) omdat ze niet geleerd hebben hiermee om te gaan. Maar als je boosheid leert te accepteren, leidt deze je juist naar je spoor van innerlijke vrijheid. In ons traject leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. En hoe deze te transformeren naar vergevingsenergie. Dit geeft een boost aan je leven. Je neemt je geboorterecht weer terug en eert hiermee juist ook je tweelinghelft(en).

Foto: Sjan Maas

Onderdrukt verdriet

We hebben al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Dat we sterk moesten zijn. Ons (bewuste of onbewuste) verdriet om het gemis van onze tweelinghelft(en) konden we nauwelijks uiten. Herkenbaar? Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar verdriet kun je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wilt zijn; een vrije ziel die recht heeft op een gelukkig leven!

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, wie weet al in de baarmoeder door het verlies van je tweelinghelft(en). Velen zijn zich hierna verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of werk? Dan is het hoog tijd dit te doorbreken. Zodat jij duidelijker je grenzen aangeeft en vanuit ontspanning en innerlijke kracht vernieuwde keuzes maakt.

Het was een mooie ervaring die ik enorm heb kunnen waarderen van zeer waardevolle geleverde waarde. Ook de integriteit en discretie en de veiligheid die werd gecreëerd vond ik belangrijk.

“Ik ben door een diepgaande verandering gegaan. Daarbij kreeg ik inzichten, kon ik het oude loslaten en kon ik dichter bij mezelf komen. Negatieve dingen kan ik nu beter omzetten naar positiviteit”

Wie is je begeleidster

Foto: Mike Jurriën

Mijn naam is Joyce Beckker en ik ben als (niet erkende) alleengeboren tweeling ter wereld gekomen. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Ik schreef erover in mijn boek ‘Life without Grace’.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans. Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel gevolgd door een afsluitende reis vanaf je Station Vergeving. Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van een grote hoeveelheid onverwerkt leed waar veel alleengeboren tweelingen en meerlingen mee kampen. Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun helingreis. Zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk vol zelfvertrouwen konden vervolgen.

In september 2022 heb ik de methode een krachtige upgrade gegeven, passend bij het huidige tijdsbeeld. Het mooie van de methode is dat je deze kunt doen zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Maar de eerste prioriteit mag bij jouw eigen heling liggen.

Ik heb zelf inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn onderdrukte emoties kunnen helen. Dit aantal zal waarschijnlijk nog groeien, omdat er steeds diepere lagen zijn die aan de oppervlakte komen. Vooral in deze tijd die zich in hsl-vaart lijkt te voltrekken.

Daarom ben ik extra blij dat ik je dit traject mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om je onderdrukte leed te laten gaan en vanuit innerlijke vrijheid je hart te volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

Rejoyce Xpress Indische roots

“Joyce heeft mij geholpen met een paar moeilijke issues in mijn leven. Dit heeft zij gedaan via een traject met Rejoyce Xpress. De treinensymboliek en de treingeluiden hebben mij goed geholpen. Ik ben de confrontatie aangegaan. Ik heb inzichten gekregen en ik sta nu meer ontspannen in het leven.”

“Joyce is voor mij een coach, die persoonlijke zaken heeft losgemaakt, waardoor het mogelijk is geweest om door te groeien. Opheffen van verkeerde routines en belemmerende blokkades en door inzet van intuitie. Het resultaat is een totaal vernieuwd perspectief van de toekomst. Samen met anderen.”

Ticketprijs

Voor dit vernieuwende, transformerende traject (totaal 7 – 8,5 uur) betaal je voor de online versie tijdelijk € 297,00 ex btw (€ 359,37 incl. btw). Je ontvangt de werkbladen en de kaartset in digitale vorm. Voor de offline versie in mijn praktijkruimte in Zegge betaal je € 425,00 ex btw (€ 514,25 incl. btw). Je ontvangt bij onze eerste sessie de fysieke werkbladen plus de speciale kaartset. Het traject duurt 4-6 weken.

Hoeveel is je emotionele en mentale gezondheid jou waard?

Natuurlijk vind ik het belangrijk dat dit traject echt bij jou past. Daarom kun je eerst een geheel vrijblijvende zoomsessie ter kennismaking aanvragen. Als je vervolgens het traject aangaat, geef ik je de garantie dat je nog kunt annuleren tot aan het einde van onze eerste sessie. Ik restitueer dan het betaalde bedrag minus 75 euro kosten.

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

Meer klantervaringen

“Ik ken Joyce als een sterke analytische coach die zeer goed in staat is om het daadwerkelijke verhaal achter het verhaal en de emoties te herleiden. Daarbij maakt zij gebruik van haar creatieve gave en weet dit in woord en beeld heel concreet te maken. Vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid en haar persoonlijk straalt ze veel warmte en oprechtheid uit.”

“Dankjewel Joyce voor de geweldig mooie en transformerende coaching. Ik voel mij als herboren. Vol vertrouwen loop ik mijn toekomst tegemoet.

“Joyce heeft mij begeleid met een Rejoyce Xpress traject, waarin ik o.a. in een emotionele treinreis een aantal (trein)stations (waaronder boosheid en vergeving) kon passeren. Ik heb deze specifieke sessie aangegrepen omdat ik merkte in mijn contact met mijn ex-partner, dat er gevoelens van mijn kant in de weg zaten om mij voor de volle 100% (zonder mijzelf weg te cijferen) voor haar in in te zetten in haar terminale levensfase.”

“Op een hartverwarmende manier heeft Joyce mij in alle rust en empatisch begeleid bij mijn treinreizen. Een bijzondere ervaring, waarin ik voor mij belangrijke opspelende gevoelens hardop heb uitgesproken tegen een symbolisch voorwerp dat o.a. mijn vriendin moest voorstellen. Tijdens deze treinreis heeft dit symbool mij zwijgend en aandachtig alle ruimte gegeven om mij hardop te uiten, waardoor ik mij volledig gehoord en gezien voelde. Het op een dergelijke manier uiten van emoties heeft mij geholpen om tot bepaalde inzichten over bovenstaande situatie te komen. Dat heeft het positieve resultaat van een nieuw verkregen bewustzijn opgeleverd. Deze unieke treinreis is beëindigd met een belofte aan mijzelf, waarna ik inmiddels de door mij gewenste concrete stappen naar mijn vriendin heb kunnen zetten.”

“Joyce heb ik ervaren als integer en betrokken. Ze volgt haar intuïtie en haar pad en heeft mij uitgenodigd dat ook te blijven doen. Dankjewel Joyce!

Ik werd verteerd door boosheid en schuldgevoel. De treinreizen vond ik erg zwaar maar ben er wel doorheen gegaan. Totdat ik op een ochtend wakker werd en ik me bevrijd voelde. Ik maak nu stappen die mij dienen. Daar ben ik Joyce heel erg dankbaar voor.”

Vraag eerst vrijblijvend een kennismaking aan via Zoom om te zien of we goed matchen met elkaar (klik).

Disclaimer

Rejoyce Xpress is geen vervanging van medische of psychische hulp bij (zwaar of acuut) trauma. Daarvoor dien je een gespecialiseerde hulpverlener in te schakelen. Rejoyce Xpress helpt ‘t best bij mensen die normaal gesproken evenwichtig in het leven staan, maar tijdelijk een boost nodig hebben in het helen van oud zeer, waarna ze vanuit innerlijke rust en vrede verder kunnen.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?