Dymphi Peeters

Dymphi Peeters: “Stembevrijding belangrijk voor alleengeboren tweelingen”

Op haar 4e zong alleengeboren tweeling Dymphi Peeters al in een oertaal. Ze had een onvervuld verlangen en hoorde nergens echt bij. Ze deelt ook openhartig over de verliezen in haar leven. Zo verloor ze op haar 18e haar beste vriendin. En recentelijk (op Koningsdag 2021) troffen zij en haar dochter haar ex-partner dood aan in zijn huis. Terwijl ze hierover vertelt, gebeurt er tijdens het interview een wonderlijke synchroniciteit.

In haar werk ondersteunt Dymphi o.a. alleengeboren tweelingen en meerlingen (AT’ers) met medicijnmuziek en stemexpressie omdat hun lichamen vaak gestolde energie hebben opgeslagen. Dit komt omdat ze zich vaak inhouden. Ze krijgt hierbij hulp van haar ongeboren tweelingzus. Doel is dat AT’ers weer hun plek innemen en erkennen dat hun zus/broer niet weg is. Aan het eind geeft Dymphi een oefening voor stembevrijding bij boosheid/frustratie die je thuis of in de natuur kan doen. Na 5 minuten merk je al resultaat.

Je vindt hier alle info over Dymphi.

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft.

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?