Coachtraject ‘Back on Track’ spoor 2

  • “Ik ben niet goed genoeg”.
  • “Ik hoor er niet bij”
  • “Ik word altijd verlaten”
  • “Ik kan het niet alleen”

Zomaar wat overtuigingen die ik in mijn werk al talloze keren voorbij heb zien komen. Vaak zit zo’n kernovertuiging zo diep dat het gevolgen heeft op al je levensgebieden. Zonder dat je je hier echt bewust van bent.

Met de innerlijke treinreizen van Rejoyce Xpress® krijg je jouw overtuigingen in sneltreinvaart helder waarna je ze speels en effectief transformeert. Zo kun je zomaar belanden in de baarmoeder, de middeleeuwen en bij je betovergrootmoeder of-vader.

Als kind maken we al levensbesluiten, vooral ingegeven door onze omgeving. Ook hebben we overtuigingen overgenomen vanuit een vorig leven en/of uit onze voorouderlijn. Deze zijn lastiger te transformeren, omdat we de oorsprong niet kennen.

In dit traject van 3 sessies van ieder zo’n 2 uur gaan we op avontuur naar de oorsprong van je overtuigingen. Na deze reizen voel je je als herboren. Met een vernieuwd perspectief maak je nu keuzes die wel voor je werken. Dit heeft direct positieve invloed op jouw privé- en werkleven.

Joyce Beckker Rejoyce Xpress

Mijn naam is Joyce Beckker en ik kwam als alleengeboren tweeling ter wereld. Het gemis en verlies van mijn tweelingzus Grace droeg ik lange tijd onbewust met me mee. Al snel ontwikkelde ik de overtuiging dat ik het niet alleen kon.

Ik groeide op in een Indisch gezin waar veel onverwerkt oorlogsleed zat. De overtuiging dat ik altijd moest gehoorzamen, kreeg ik met de moedermelk mee. Ook deze (voor)ouderlijke pijn heb ik lange tijd met me meegedragen.

Daarnaast heb ik te maken gehad met de nodige verliesissues waaronder meerdere miskramen en echtscheiding, waardoor ik geloofde dat ik toch altijd verlaten werd.

Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ ontwikkelde, die mede geïnspireerd is door het vergevingswerk van auteur Willem Glaudemans.

Mijn speelse tool bevat innerlijke treinreizen die je in sneltreinvaart brengen naar je ware kern. Drie reizen vanaf Spoor 1 (helen van emoties) en drie reizen vanaf Spoor 2 (transformeren van overtuigingen).

Eindelijk kon ik mezelf bevrijden van mijn talrijke blokkades. Toen ik eenmaal begreep waarom ik dit alles mocht meemaken, ging ik veel meer leven vanuit mijn innerlijke waarheid. Ik voelde me als herboren!

Mijn relatie met mijn familie, omgeving en bovenal mezelf verbeterde zienderogen. Ook ging het in mijn werk veel beter stromen. Ik kijk nog met veel liefde en ontzag terug op mijn allereerste reizen.

Hierna heb ik honderden andere mensen geholpen met hun ontdekkingsreis naar hun innerlijke waarheid, zodat ook zij weer ‘back on track’ hun leven en werk konden vervolgen.

Daarom ben ik extra blij dat ik je dit mooie traject vanaf Spoor 2 mag aanbieden. Ook jij verdient ’t om innerlijk vrij te zijn. Zodat je vanuit ontspanning en zelfvertrouwen je hart gaat volgen. Dat wens ik je van harte toe!

Rejoyce Xpress

Voor dit vernieuwende, transformerende coachtraject investeer je tijdelijk voor de online versie de introductieprijs van slechts € 197,00 ex btw (€ 238,37 incl. btw). Later wordt dit € 397,00 ex btw (€ 480,37 incl. btw). Je ontvangt de werkbladen in digitale vorm.

Voor de offline versie in mijn praktijkruimte in Zegge investeer je tijdelijk slechts € 247,00 ex btw (€ 298,87 incl. btw). Later wordt dit € 497,00 ex btw (€ 601,37 incl btw). Je ontvangt bij onze eerste sessie de werkbladen.

Wil je onverhoopt toch stoppen met het traject, dan kun je dit uiterlijk in het eerste uur van onze eerste sessie aangeven. Het reeds betaalde (termijn)bedrag krijg je binnen 14 dagen teruggestort.

Dit geeft jou hopelijk aan hoe erg ik in dit traject geloof en het haalt voor jou de twijfels weg als je innerlijk een ‘ja’ voelt.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?