Saskya Wiegel

Saskya Wiegel: “Vertel je baby al dat ie alleengeboren tweeling is”

Als onbewust alleengeboren tweeling (AT) geloofde Saskya Wiegel dat ze altijd iemand naast zich nodig had, maakte ze nooit iets af, schoot ze van blij naar boos en verlangde ze naar iemand die precies wist wat ze bedoelde. In haar werk met AT-kinderen en hun ouders onderzoekt ze de diepere lagen van onderlinge conflicten en geeft ze opvoedadviezen.

Het voornaamste vindt ze dat ouders al vroeg met hun kind in gesprek gaan over hun AT zijn. Vaak lost dit al (deels) het probleem op. Aan het eind van dit interview geeft ze concrete tips hiervoor. Met haar boek ‘Het meisje met de twee hartjes’ hoopt ze op meer erkenning voor AT-kids. Dit zal veel (toekomstige) problemen voorkomen.

Hier vind je meer info over Saskya’s boek.

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’.

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?