Astrid Hurkmans: “Als alleengeboren tweeling-kinderen worden erkend, verandert dit de wereldvrede”

Astrid Hurkmans is samen met haar tweelingbroer na zeven maanden geboren. Pas na twaalf dagen kreeg ze fysiek contact met haar moeder. Al heel vroeg ontwikkelde ze de overtuiging dat ze niet werd gezien en dat niemand op haar zat te wachten. Via systemisch werk kwam Astrid erachter dat ze in de baarmoeder ook nog een zusje had dat al vroeg was overleden. Sindsdien snapt ze veel beter haar gedragingen en heeft ze er ook haar werk van gemaakt.

Tegenwoordig begeleidt Astrid o.a. alleengeboren tweelingen en meerlingen kinderen (van baby tot puber) en hun ouders. Vaak willen ouders hun kinderen niet belasten met hun geboorteverhaal, maar volgens Astrid werkt dit juist andersom. In dit interview geeft ze een aantal praktijkvoorbeelden en tips hoe hiermee om te gaan. Zij is vooral begaan met AT-pubers die momenteel vaak depressief zijn, niet wetende waar dit vandaan komt.

Astrid is te bereiken via https://sankofa.nu/

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft.’

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?