Geertje Tobé

Hoe alleengeboren tweeling Geertje Tobé zichzelf kwijtraakte en belandde in een sekte

Muzikante en auteur Geertje Tobé is alleengeboren tweeling. Ze transformeerde van een totaal afhankelijk bestaan naar een leven in verbinding met zichzelf. Ze zat 18 jaar in de sekte van Sipke Vrieswijk en schreef er een boek over. In dit interview vertelt ze over haar eenzame kindertijd en gewelddadige huwelijk die haar hebben geleid naar de zichzelf profeet noemende sekteleider.

Sinds ze weet dat ze een alleengeboren tweeling is, voelt Geertje zich steeds meer verbonden met zichzelf. Ze ging medio 2021 zelfs solo op kampeervakantie met de fiets. Hoe ze dit doet en hoe ze de dagelijkse inspiratie voelt van haar ongeboren tweelingzus bij het musiceren, schrijven en schilderen, vertelt Geertje uitgebreid in dit openhartige gesprek.

Je kunt hier alles vinden over Geertjes muziek en boeken.

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’.

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?