Daisy da Veiga

Daisy da Veiga: “Mijn succes leidde me niet naar het beloofde land”

Daisy da Veiga is alleengeboren tweeling (AT) en auteur van het boek ‘Ontspannen Succesvol’. Ze stond al op het podium met Tony Robbins en ontmoette Desmond Tutu als Nederlands afgezante van jonge wereldleiders. Ook runde ze als jonge twintiger al haar eigen bedrijf in Abu Dabi. Maar ondanks dit alles voelde ze zich niet vervuld.

In het prachtige, openhartige interview met Daisy vertelt ze haar bijna onwaarschijnlijke verhaal over succes en status. Maar ook over de leegte in haar wat leidde tot overspannenheid en een depressie. Op zoek naar ware vervulling in haar leven gooide ze het roer om. En kan ze nu erkennen dat ze een alleengeboren tweeling is. Daisy deelt naast haar wijsheden ook een oefening hoe je je boosheid kunt transformeren.

Daisy heeft i.p.v. het genoemde gratis hoofdstuk uit haar boek nu een gloednieuw cadeau wat ze jou aanbiedt, namelijk lidmaatschap van De Synchroniciteit School.

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft‘.

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?