Aranka Reeuwijk

Aranka Reeuwijk: “Mijn grootste uitdaging als alleengeboren tweeling was (on)zichtbaarheid”

Aranka Reeuwijk is oprichter/oud-voorzitter van Stichting Alleengeboren Tweelingen Nederland. Ook is ze auteur van ‘Ik wou dat ik twee hondjes was’ en ‘Alleen verder’. In dit interview deelt ze open over haar eigen ervaringen als alleengeboren tweeling (AT). Hoe bijvoorbeeld (on)zichtbaarheid als rode draad door haar leven loopt en haar innerlijke drive haar hier doorheen sleept.

Aranka vertelt tevens over grote issues waar AT’ers vaak mee dealen en diverse overlevingsmechanismen die al ontstaan in de baarmoeder. Aan de hand van een beeldend voorbeeld neemt ze ons mee in de belevingswereld van een eeneiige tweeling waarvan er eentje overlijdt en de ander overleeft. Ook is Aranka ervan overtuigd dat het Universum geen fouten maakt en hoe dit heeft doorgewerkt bij haar en haar ongeboren tweelingbroertje. Tot slot geeft ze nog waardevolle tips mee.

Meer info over haar werk vind je op www.alleengeborentweelingen.nl. Over de stichting lees je meer op https://www.stichtingatn.com/.

Dit interview wordt je aangeboden ter viering van mijn nieuwste boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft.’

Wil je op een snelle, effectieve en speelse manier van je onderdrukte emoties af, dan is de cursus ‘Back on Track’ een prachtige manier hiervoor. Je ongeboren tweelinghelft(en) juicht/juichen dit van harte toe!

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?