Lichtjes aansteken bij alleengeboren tweelingen

Caroline Slotboom (1968) van ‘Caroline cares’ moest na haar 7-maandsgeboorte al na één dag afscheid nemen van haar tweelingzus Yvette. Nadat hun onderlinge band energetisch was hersteld, beloofde Yvette haar tweelingzus te helpen met haar energetisch werk.

Sinds wanneer weet je van Yvette’s bestaan af?

Ik weet sinds mijn 8e dat ik een tweelingzus heb die daags na de geboorte is overleden. Wij zijn een 7-maandsgeboorte, dus fysiek gezien ook 2 maanden te vroeg geboren.

Heb je nog andere zussen en/of broers?

Ik heb nog een broer die 6 jaar jonger is. Hij heet Etienne. We hebben goed contact. Hij heeft een jaar bij mij gewoond waardoor onze band als broer en zus extra is versterkt.

Heb je contact met Yvette? Hoe?

Met Yvette werk ik samen in het energetisch holistisch healen en begeleiden van mensen die zijn vastgelopen en zich graag weer goed in hun vel willen voelen op zowel fysiek, mentaal als ook emotioneel en spiritueel gebied.

Ontstond die samenwerking al meteen?

Pas nadat ik gedurende mijn eigen opleiding tot eclectisch energetisch medium therapeut de band met Yvette energetisch heb mogen herstellen, heb ik er mijn kracht uit kunnen halen en er een extra kracht van kunnen maken in mijn werk. Ze heeft me toen beloofd om me bij te staan in mijn energetisch werk.

Wat was je grootste uitdaging voordat je van Yvette afwist?

Ik heb me altijd anders en niet begrepen gevoeld. Voelde een gemis, waardoor ik voor ons allebei ben gaan leven. Dit deed ik uiteraard onbewust. Nadat ik het wist ook nog onbewust gezien ik toen pas 8 jaar was. In mijn groei naar volwassenheid bleef het altijd op de achtergrond meespelen en heb ik mezelf altijd ten dienste van de ander gezet en voor tweeën geleefd.

Hoe veranderde dit?

Nadat ik zelf met een burn-out geveld was (ik was toen 49) ben ik naar binnen gekeerd en ben ik al mijn te lopen stukken en angsten onder ogen gaan zien. Ik ben ermee de diepte ingegaan om deze oude pijnstukken uit het verleden te doorvoelen en te laten transformeren. Hierna kwam er een gigantisch grote innerlijke kracht bij me los. Ik kon in mijn eigen kracht staan en durfde eindelijk mezelf te gunnen om er te mogen zijn hier op Aarde. Om daadwerkelijk mijn plaats in te nemen. Daardoor kon ik pas echt aarden.

Welke invloed heeft dit op je werk?

Doordat ik geheeld en compleet ben, sta ik in mijn kracht en weet ik inmiddels wat mijn Zielsmissie is hier op Aarde. Namelijk lichtjes aansteken en mensen eraan helpen herinneren om hun eigen lichtje weer laten opvlammen. Zodat ze zich weer herinneren dat ze licht en liefde zijn en echt van waarde zijn voor de wereld. Dat je compleet bent als individu. Ook al ben je een AT, je bent altijd een unieke Ziel die compleet en volmaakt is vanuit zichzelf.

Wat bied je andere AT’ers specifiek aan?

Doordat ik, zoals je dat zo mooi noemt, ervaringsdeskundige ben, kan ik zo aanvoelen wat er nodig is op dat moment. Dit kan zijn om het contact energetisch te herstellen en/of energetisch ook banden los te koppelen. Hierdoor kan zowel de AT’er die hier fysiek op aarde is als ook de andere helft die in het spirituele rijk is, verder.

Het is dus geen standaardpakket?

Vanuit mijn eclectisch werk zet ik dat in wat er nodig is op dat moment, b.v. hypnotherapeutische vaardigheden, regressie en/of reïncarnatiesessie, emotioneel lichaamswerk, energetisch healen, Body Process. Het is dus helemaal afhankelijk van wat de situatie op dat moment vraagt. Daarbij laat ik me leiden door mijn intuïtie en mijn lijntjes met de kosmos.

Wat levert het je cliënten op? En jouzelf?

Doordat we de angel eruit halen ontstaat er ruimte waardoor mensen als individuen (als de zielen die ze zijn) weer verder kunnen, evenals de ziel(en) van hun tweelingbroer(s) en/of tweelingzus(sen). Mijn grootste cadeau is te ervaren en te zien dat mensen weer op de rit komen en zich weer herinneren wie ze zijn. Ze geloven weer in hun eigen grootsheid. Dat is pure magie. Zo mooi!

Hoe kunnen mensen je bereiken?

Indien mensen het gevoel hebben dat ze bij mij mogen zijn, ben ik bereikbaar via mail op info@carolinecares.nl of per app/telefonisch op 06-41752968. Om een impressie te krijgen van wat ik o.a. in kan zetten vanuit mijn eclectisch werk kun je alvast eens kijken op mijn website www.carolinecares.nl

Meer info over mijn boek, vind je hier.

Bezoek je tweelinghelft met deze bijzondere zielsreis.

Coaching voor alleengeboren tweelingen vind je hier.

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?