Training begeleider Rejoyce Xpress

Najaar 2021. De wereld zit in een crisis die zijn weerga niet kent. Het lijkt vooral te gaan om een fysieke gezondheidscrisis, maar daaronder liggen diepere lagen die misschien voor velen nog niet zo zichtbaar zijn. Veel mensen (zeker ook alleengeboren tweelingen en meerlingen) kampen bijvoorbeeld met emotionele problemen. Het lijkt erop dat hun aantal alleen maar toeneemt.

Waar dit aan ligt

De belangrijkste reden hiervoor is dat we collectief en individueel worden getriggerd in oude pijnen en angsten. Het Corona-tijdperk laat haarscherp zien waar onze innerlijke wonden zitten. Niemand ontkomt hieraan. In het grotere plaatje is dit een zegen. Want het doel van ons leven is om te evolueren.

Een groeiend aantal mensen heeft baat bij goede begeleiding van coaches en therapeuten. Professionals die in hun hart weten dat er juist nu een mooie (misschien wel heilige) taak voor hen is weggelegd. Zij voelen in hun hart dat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de wereld. Wie hun doelgroep ook is.

Ik heb het wellicht over jou

Ben jij die pionier die bewust wil bijdragen aan een liefdevollere samenleving? Die allang weet dat oude systemen niet meer werken en die verlangt naar vernieuwing in o.a. onze emotionele en geestelijke gezondheidszorg? Voor jezelf, je omgeving, je nageslacht en het collectief? Dan is deze training voor jou! Laten we in een vrijblijvend telefoon- of Zoom-gesprek onderzoeken of dit klopt.

Vraag je gesprek aan

In deze intensieve training leer je je eigen oude boosheid, verdriet en schuldgevoel te helen en transformeren. Zodat jij tot (zelf)vergeving komt en veel minder blokkades ervaart in je leven en werk. Vanuit deze geheelde staat leer je anderen begeleiden met hun oude emoties. De training duurt drie tot zes maanden (afhankelijk van je eigen tijdsinvestering). Ik begeleid je 1:1 via Zoom. Daarnaast mag je zelfstandig opdrachten uitvoeren en oefenen op anderen. Samen komen we dan tot certificering na uiterlijk zes maanden.

Borrelt er nu iets binnenin je? Vraag een geheel vrijblijvend gesprek aan waarin we rustig met elkaar overleggen of deze training echt bij je past.

Wie is Joyce (zelf alleengeboren tweeling)

Najaar 2008: de bankencrisis bereikt een hoogtepunt. Als freelance journalist verlies ik in no-time al mijn opdrachtgevers en sta met lege handen. Gelukkig kan ik met mijn kinderen putten uit de overwaarde van ons huis. Eindelijk vind ik de rust om mijn demonen uit het verleden het hoofd te bieden. Het blijken er veel te zijn…

Naast fysieke therapiebezoeken zoek ik naar zelfhulpmethodes. Maar met ‘The Work’ van Byron Katie blijf ik te veel in mijn hoofd hangen terwijl het emotioneel een te grote stap blijkt me over te geven aan ‘The Journey’ van Brandon Bays. Wat overigens voor heel veel mensen prachtige methodes zijn! Ik verlang naar een methode die voor mij werkt…..

Op een dinsdagochtend, na het sporten, borrelt inspiratie op. Ruim 20 minuten schrijf ik intuïtief in een wordbestand alles wat bovendrijft. Pas daarna wordt het me duidelijk. Op het beeldscherm zie ik een methode staan die werkt met spoorwegsymboliek. Waarbij je in je privétrein vertrekt vanuit je stations boosheid, verdriet, schuldgevoel en vergeving.

Verwonderd ga ik op reis. Ik ben flabbergasted. In slechts 1,5 uur tijd transformeer ik vele van mijn demonen. Het wordt me duidelijk dat het mijn nieuwe spoor is om anderen te begeleiden met Rejoyce Xpress. De daarop volgende jaren behaalt bijna iedereen van mijn honderden klanten een goed resultaat. Ze voelen zich na een sessie bevrijd van oude emotionele pijn. Dit werkt direct door in hun leven, werk en omgeving. Dat gun ik jou en je klanten ook!

In plaats van een ellenlange salespage te maken over de inhoud en de voordelen van deze training, vraag ik je nu actie te nemen als het bovenstaande je aanspreekt. Laten we een tijdstip plannen waarop we samen in alle openheid bekijken of deze training geschikt is voor je. Let’s connect!

Vraag je gesprek aan

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?