Cursus Op het spoor naar jouw vrijheid

We leven in een spannende tijd. Er gebeurt van alles op het wereldtoneel. Zeker als hsp’er en/of alleengeboren tweeling of meerling kun je hier veel last van ondervinden. Misschien word je momenteel getriggerd in oude pijnen zoals afscheiding en verlies.

Het is goed te weten dat we ondanks alles op weg zijn naar een veel liefdevollere samenleving. Maar daarvoor mag eerst oude energie worden opgeruimd, zowel individueel als collectief. Alles begint bij jezelf, want pas dan kun je weer verbinding maken met je innerlijke vrijheid.

Het is tijd

Heb je het gevoel dat je momenteel door omstandigheden ‘gedwongen’ wordt je zekerheden los te laten? Wie weet steken je diepgewortelde emoties zoals boosheid, verdriet en schuldgevoel weer de kop op. Ze kloppen bij je aan om geheeld te worden. Daar is het nu tijd voor.

Om je hierbij te helpen heb ik voor jou de online cursus ‘Op het spoor naar jouw vrijheid’ ontwikkeld. Hierin ga je via innerlijke treinreizen met mijn methode Rejoyce Xpress in afzienbare tijd deze oude wonden helen en vergeven. Zodat jij bevrijd bent van de ketenen van je verleden. En jij veel krachtiger deze periode van mondiale chaos doorkomt.

“Ik heb van te voren niet kunnen bedenken dat het eigenlijk zo ‘simpel’ is om via jouw stem zo mooi te kunnen reizen en echt te kunnen opschonen, en ben enorm dankbaar dat ik ben gereisd”

“Ik vind dat het goed en knap in elkaar zit. Ik ben overigens ook erg enthousiast over de MP3 opnames! Goeie teksten die de essentie raken.”

“Een unieke ervaring om dit zo te mogen ervaren. Dank je wel Joyce voor je mooie begeleiding”

Wat is boosheid

Wist je dat het uiten van je boosheid juist goed is voor je? Ga het vooral niet negeren of onderdrukken, maar accepteer deze. Boosheid is in de kern geen agressieve energie. Het leidt je juist naar bevrijding van oude lasten. In dit programma leer je begrijpen wat de boosheid jou wil zeggen. Daar groei je van, zowel in je privé als ook je werkleven. Je neemt je geboorterecht weer terug.

Ook verdriet kunnen we lang onderdrukken

We hebben namelijk al heel vroeg geleerd dat ‘grote kinderen niet huilen’. Deze programmering dragen we vaak ook als volwassene nog mee. Maar verdriet kan je beter uitnodigen er helemaal te zijn. Tranen zuiveren. Dat lucht op en je geeft jezelf toestemming te zijn wie je wil zijn.

Schuldgevoel is van een andere orde

Waar boosheid en verdriet wel een duidelijke functie hebben, geldt dat niet voor schuldgevoel. Vaak ervaren we in onze vroege jeugd al schuldgevoel, wie weet al vanaf de baarmoedertijd. Hierdoor ben jij je misschien wel verantwoordelijk gaan voelen voor anderen. Merk je dit ook in je leven en/of werk? Vooral voor jou als hsp’er of alleengeboren tweeling/meerling is het tijd om dit te transformeren en te helen. Zodat jij je eigen keuzes maakt die wel helemaal passen bij de persoon die je nu bent.

“Ik heb de schuldgevoel-, verdriet- en boosheidreis gemaakt met de Rejoyce Xpress wat ik als heel helend heb ervaren. Het heeft me een stuk erkenning en ruimte voor mijn gevoel en voor mijzelf gebracht waardoor ik oude pijnstukken, oude zwaarte, kon loslaten en ik me nu vrijer voel. Het waren intense, diepgaande reizen die me veel inzicht hebben gegeven. Puzzelstukjes die op zijn plaats vielen. Ook heeft het een diepere laag van compassie voor mezelf aangeraakt.”

“Er is veel verdriet in mijn leven geweest, nooit uitgesproken maar in mijn eentje vele tranen laten vloeien. Als kind om niet nog meer als zwakkeling gezien te worden en in mijn gezin om anderen niet tot last te zijn. Vandaag na het doen van de verdrietreis gaat er een deur open.”

“Ik vond dat je in de schuldgevoelreis heel mooi de verdieping wist aan te brengen. Ik ben naar mezelf gereisd en dat had een enorm groot en krachtig effect. Dat kon ik heel duidelijk voelen in de energie. Ik voelde me veel meer verbonden met mezelf.”

Wie is jouw begeleidster

Mijn naam is Joyce Beckker. Ik ben opgegroeid met veel onderdrukte emoties. Ook als volwassene wist ik er weinig raad mee. Het keerpunt kwam rond 2009 toen ik intuïtief de methode ‘Rejoyce Xpress’ doorkreeg. Dit zijn innerlijke treinreizen vanaf je Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel. Aansluitend volgt altijd een vervolgreis vanaf Station Vergeving.

Het mooie van de methode vind ik dat je deze zelfstandig kunt doen, zonder fysieke aanwezigheid van de persoon naar wie je reist. Omdat de reizen energetisch plaatsvinden, heeft het vaak een positief resultaat op je relatie met deze persoon en lijkt het alsof hij of zij er bij was. Dit is dan mooi meegenomen, want de eerste prioriteit mag het helen van jezelf zijn.

Ik heb inmiddels al vele reizen gemaakt en mijn emoties kunnen helen. Dat zullen er waarschijnlijk nog meer worden omdat er altijd diepere lagen zijn die oppoppen. Vooral in de huidige samenleving waarin ook ik nog steeds word getriggerd door acties van buitenaf.

Daarom ben ik extra blij dat ik deze cursus met jou mag delen. Deze is dusdanig opgebouwd dat je keer op keer een reis kunt maken (zonder mondmasker), geheel zelfstandig in je eigen tijd en in je eigen ruimte. Ik hoop dat het jou net zoveel brengt als dat het mij en vele anderen al heeft gebracht.

“Voel me opgelucht dat wat ik in mijn hoofd al zo vaak heb gezegd nu hardop mocht zeggen. Dat voegde heel veel toe. Het vergeven was heel fijn om te doen, de boodschap terug was ook fijn. Ik zie nu letterlijk een beeld voor me dat die persoon achter me staat en ik stappen zet en verder ga met mijn leven.”

Ik was boos om iets wat is begonnen toen ik 15 was en ik ben nu 39. Het is fijn om te weten dat je jezelf zo kunt bevrijden van oud zeer.”

Wat zit er in het programma?

  • een compleet spoorboek (pdf). Hierin vind je alle uitleg en voorbeelden van eerder gemaakte reizen door anderen vanaf Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel en uiteraard Station Vergeving. 
  • het formulier ‘Mijn Statement’ (pdf). Hierop kan je steeds voorafgaand aan een reis erachter komen van welke emotie je bevrijd wilt zijn en waarom.
  • drie geluidsopnames met uitleg wat boosheid, verdriet en schuldgevoel precies zijn en waarom het belangrijk is dat je ze heelt
  • drie video-opnames waarin ik je per reis vertel wat je praktisch nodig hebt voordat je begint
  • drie werkbladen (pdf) voor de drie stations. Deze zijn digitaal invulbaar zodat je ze makkelijk kunt opslaan op je computer
  • drie sessies (mp3) van de drie reizen waarin ik je van moment tot moment begeleid vanaf Station Boosheid, Station Verdriet en Station Schuldgevoel
  • als bonus ontvang je een speciale treinreis vanaf Station Troost (mp3) die je steeds achteraf kunt doen om weer lekker bij te komen

Prijs van je ticket

De prijs voor deze cursus bedraagt tijdelijk slechts € 27,00 incl. btw (was € 97,00 ex btw) voor een jaarlang onbeperkt reizen. Dit vanwege de geboorte van mijn boek ‘Life without Grace, autonoom leven en werken zonder je tweelinghelft’. Je geeft jezelf met deze cursus een enorme emotionele en mentale upgrade wat doorwerkt in je algehele welzijn. Niet eenmaal, maar net zo vaak als dat jij wilt. Dus zorg dat je snel instapt in je privétrein voor je eerste reis; op het spoor naar jouw vrijheid! Zodat jij klaar bent voor de nieuwe samenleving…

Klantervaringen

“Dankjewel Joyce, voor je fijne begeleiding. Het heeft me veel gebracht. Je methode werkt geweldig!”

“Ik wist niet dat ik ergens schuldgevoel over had, maar door jouw vragen, kwam ik erachter dat ik als 5 jarig kind me heel verantwoordelijk voelde na de dood van mijn vader, voor mijn moeder. Dit is als rode draad door mijn leven gegaan door maatschappelijke verantwoordelijkheden op me te nemen enz. Zo fijn dat ik dit inzicht kreeg en dat ik het los mocht laten omdat het niet van mij was. Voelt heerlijk licht en ga nu inhalen en veel joy toevoegen wat ik als kind niet kreeg.”

Mijn reis heeft me het inzicht gegeven wat ik nodig heb om iets echt te kunnen afronden. Me kunnen uitspreken is daarin van groot belang. Het is fijn om dat zo helder te hebben. Ik ben heel benieuwd of ik nog boosheid zal voelen richting die persoon, maar ik geloof dat er echt veel is opgeruimd”

“Ik heb mezelf bevrijd van de verantwoording voor het lijden en geluk van mijn ongeboren zusjes, mijn ouders en….de wereld

“Dank je Joyce voor de reis. Ik heb me bevrijd van mijn schuldgevoel dat mijn vader en moeder nooit gevoeld hebben als mijn ouders. Het voelt heel bevrijdend en heel bijzonder, bijna niet in woorden uit te drukken.”

“Zeer mooie oefening om mezelf te bevrijden”

“Naarmate de reizen vorderden kwam er meer aanvaarding over de vrouw die ik ben met gebreken en waarden. Ik hoef me niet langer te verbergen en mag opstaan met geloof en vertrouwen in mezelf in mijn eigen ritme. Dank je wel lieve Joyce om deze treinreizen zo mooi te begeleiden.”

“Het loslaten voelt als een enorme opluchting. Het zelfinzicht is dat ik mezelf op de eerste plaats mag zetten en niet meer hoef te wachten, iets wat ik toch onbewust deed.”

Nu sterk in prijs verlaagd